Peste 80.000 de fire de flori confiscate în urma unei razii în Piaţa George Coşbuc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 80.000 de fire de flori au fost confiscate de poliţiştii de la Investigarea Fraudelor în urma unei razii care a avut loc azi, în Piaţa George Coşbuc din Capitală. În urma controlului au fost întocmite cinci dosare penale pentru evaziune fiscală în cazul achiziţiei intracomunitare de flori.

Poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor au făcut, azi dimineaţă, o razie în Piaţa de Flori George Coşbuc din Capitală, fiind controlaţi comercianţii care fac achiziţii intracomunitare de flori, pentru a descoperi eventuale cazuri de evaziune fiscală.

În urma controalelor au fost confiscate 80.000 de fire de flori, precum şi 5.000 de lei, bani neînregistraţi, potrivit Poliţiei Capitalei. Poliţiştii au întocmit cinci dosare pentru evaziune fiscală şi au dat patru amenzi în valoare de 43.000 de lei.

Conform Poliţiei Capitalei, comercianţii de flori introduceau marfa în ţară declarând un preţ mic, iar apoi le treceau prin mai multe firme pentru a nu plăti taxele.

De asemenea, poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor Sector 6 au descins, duminică dimineaţă, în pieţele Crângaşi, Moghioroş, Veteranilor şi la Târgul Valea Cascadelor, fiind verificaţi toţi comercianţii în cadrul unei acţiuni de combatere a evaziunii fiscale.

Poliţiştii de la Investigarea Fraudelor Sector 1 au descins şi ei în pieţele Matache, Domenii şi 1 Mai, într-o acţiune similară.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite