Peste 71.000 de metri cubi de zăpadă, transportaţi în afara Bucureştiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipele de salubrizare care se ocupă de deszăpezirea străzilor din Capitală continuă şi în această noapte să adune şi să transporte zăpada în afara Bucureştiului. Până acum, 71.490 de metri cubi de zăpadă au fost degajaţi de pe arterele Capitalei.

Operatorii de salubrizare responsabili cu punerea în aplicare a „Programului de deszăpezire şi combatere polei din Capitală“ continua să încarce în basculante zăpada adunată din marile intersecţii şi de pe străzile principale. De asemenea, aceştia vor interveni şi pe străzile secundare, acolo unde nu au putut până în acest moment să cureţe partea carosabilă.

În a doua parte a nopţii, pe străzile principale vor fi aplicate tratamente cu antiderapant, în special în zona rampelor şi a podurilor. Până în acest moment, au fost transportaţi în afara Bucureştiului  71.490 de metri cubi de zăpadă, astfel:  Sector 1- 29.100 de metri cubi, Sector 2- 11.880 de metri cubi, Sector 3- 8.000 de metri cubi, Sector 4- 6.140 de metri cubi, Sector 5- 7.310 de metri cubi, Sector 6- 9.060 de metri cubi.

Pe de altă parte, inspectorii din cadrul Direcţiei de Control a Primariei Municipiului Bucuresti verifică persoanele fizice şi juridice dacă îşi curăţă trotuarele de zăpadă şi gheaţă. „Au fost verificate 38 de artere principale şi au fost întocmite 24 de procese verbale de constatare şi sancţionare a contravenţiilor în valoare totală de 45.000 de lei“, se precizează într-un comunicat  trimis de reprezentanţii municipalităţii.

Pe aceeaşi temă:

Sute de bucureşteni ies sâmbătă în stradă pentru marea deszăpezire: „Poate se mobilizează şi primăriile de sector să îşi facă datoria

FOTO Oamenii străzii din Capitală sunt transportaţi în centrele sociale ale municipalităţii

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite