Oana Zăvoranu: "Depun actele de divorţ la prima oră!". Pepe: "Uraaa!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cele mai cunoscute cupluri de pe podiumul monden românesc este caracterizat acum printr-un singur cuvânt: competiţie. Oana Zăvoranu este hotărâtă să fie ea cea care înaintează prima actele de divorţ, după ce Pepe a spus că are intenţia să rupă el căsnicia.

Querida, aşa cum este poreclită Oana Zăvoranu vrea ca ea să fie cea care pune punct căsătoriei cu Pepe. "Mâine dimineaţă voi merge să depun actele de divorţ. La prima oră, mă duc cu alai şi duc toate documentele necesare. Vreau să fiu eu prima", a spus Oana Zăvoranu, în cadrul emisiunii lui Dan Capatos.  Cu toate că nu este sigură de paşii pe care trebuie să-i urmeze pentru a finaliza divorţul de soţul său, Oana Zăvoranu nu renunţă la idee. "Nu ştiu exact ce trebuie să fac! Sunt la primul divorţ", a declarat Querida.

Pepe nu s-a arătat deloc deranjat de intenţia Queridei, ba chiar a şicanat-o printr-un sms trimis moderatorului emisiunii. "Uraaaaa!".

Motivul despărţirii, invocat de Pepe, este faptul că soţia sa nu ar fi vrut să fie mamă. Oana a explicat exact intenţiile ei şi şi-a exprimat clar punctul de vedere. "Nu am spus că nu vreau un copil niciodată. Am zis că nu vreau azi, nu vreau mâine, la un moment dat, voiam să avem. Sunt convinsă că el şi-a dorit foarte mult. Un copil nu este ca o pereche de şosete", a mai spus Querida. Mai mult, aceasta a spus de ce amâna să rămână însărcinată. " Mi-era frică, am văzut nişte gravide oribile şi m-am speriat", a explicat tânăra.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite