O persoană a fost rănită în urma unui scandal în curtea unui imobil din Bucureşti. 15 persoane au fost amendate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au precizat că scandalul a fost oprit. Foto: Arhivă
Poliţiştii au precizat că scandalul a fost oprit. Foto: Arhivă

Un scandal s-a produs, miercuri seară, în curtea unui imobil din Bucureşti, unde 20 de persoane au fost angrenate într-un conflict. Poliţiştii au intervenit, 15 persoane au fost amendate, iar patru sunt cercetate pentru loviri şi alte violenţe. În urma scandalului, o persoană a fost rănită.

”În data de 08.09.2021, Secţia 23 Poliţie s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că în curtea unui imobil, în care se desfăşura un eveniment privat, mai multe persoane se angrenaseră într-un conflict. Au fost solicitat sprijin de la echipajele aflate în teren. Aproximativ 20 de persoane au fost conduse la subunitatea de poliţie”, a transmis, miercuri seară, Poliţia Capitalei. 

Sursa citată a preizat că patru persoane au fost audiate, în cauză efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

”O persoană a suferit o leziune la nivelul mâinii, produsă de un fragment de sticlă. 15 persoane au fost sancţionate contravenţional conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, pentru tulburarea liniştii publice, cuantumul sancţiunilor ridicându-se la 15.000 de lei”, au mai transmis poliţiştii. 

Aceştia au precizat că evenimentul a fost oprit.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite