"Miss Gheaţa" a patinat cu buricul la vedere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Muzică, distracţie, patine de toate culorile, gheaţă şi fete frumoase au "încins", sâmbătă, atmosfera geroasă pe patinoarul Kiseleff. Aici a avut loc primul concurs de frumuseţe din

Muzică, distracţie, patine de toate culorile, gheaţă şi fete frumoase au "încins", sâmbătă, atmosfera geroasă pe patinoarul Kiseleff.
Aici a avut loc primul concurs de frumuseţe din România desfăşurat pe gheaţă. Înfruntând gerul şi încurajate de pe margini de prieteni, rude şi gură-cască, cele opt concurente nu s-au sfiit să-şi lase buricul şi picioarele la vedere, afişând ţinute care mai de care mai sexy. ţinutele sport, prezentate tot pe patine, le-au mai încălzit pe concurente, dar aplauzele au fost mult mai anemice decât atunci când şi-au expus decolteurile. Spre deliciul publicului, fetele au şi dansat, iar frigul pătrunzător le-a ajutat în această probă: mai la stânga, mai la dreapta, uşurel sau mai cu foc, domnişoarele s-au descurcat bine, fără să ia contact cu gheaţa. Alese de la o companie de fotomodele, participantele s-au pregătit cinci zile pentru competiţie, dar gheaţa le-a jucat câtorva dintre ele feste, "obligându-le" la una dintre probe. În pauza concursului, pe lângă ciocolată caldă şi vin fiert, publicul s-a delectat cu muzica formaţiei Velvet, a cântat şi dansat cu DJ Blue, vărul lui P. Diddy. Cei doi solişti americani s-au arătat şi ei foarte încântaţi de participante. Din cele şase probe, cea care le-a dat bătaie de cap concurentelor a fost proba de viteză printre jaloane. Cel mai scurt timp l-a scos Simona Calotescu, care a şi fost desemnată câştigătoare a concursului. "Prinţesa gheţii" are 17 ani, e elevă la Colegiul German "Goethe" şi îi plac sporturile de iarnă. Celelalte concurente au primit fiecare diplome de participare şi premii din partea sponsorilor. Patinoarul Kiseleff este deschis până duminică, 29 ianuarie, iar programul este zilnic, de la 9:00 la 24:00.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite