Mâine va fi inaugurat cel mai mare şi modern loc de joacă pentru copii, din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Parcul va fi inagurat mâine FOTO Facebook Cristian Piedone
Parcul va fi inagurat mâine FOTO Facebook Cristian Piedone

Duminică, 24 august, în Parcul Lumea Copiilor din sectorul 4 al Capitalei va fi inaugurat cel mai mare şi modern loc de joacă în aer liber destinat copiilor, potrivit reprezentanţilor primăriei de sector.

După două săptămâni de muncă continuă, reprezentanţii Primăriei Sectorului 4 au anunţat că vor inaugura cel mai mare şi modern loc de joacă în aer liber pentru micuţi, situat în Parcul Lumea Copiilor din sectorul 4 al Capitalei.

„Conceput pentru a stârni admiraţia micuţilor, prin colorit şi multiplele posibilităţi de joc, astfel încât aceştia să-şi poată consuma energia în mod constructiv, locul de joacă se întinde pe 400 de metri pătraţi, fiind dotat cu o suprafaţă antitraumă care totalizează 280 de metri pătraţi“, susţin reprezentanţii administraţiei publice locale.

În cadrul parcului au fost amenajate tobogane, sisteme de căţărare şi de trecere, tronsoanele multicolore structurate pe două nivele, destinate copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 şi 13 ani. Amenajarea întregului parc a costat 597.858 de lei.

Duminică, la inaugurare, micuţii vor fi întâmpinaţi de mascote care întruchipează personaje din benzile desenate şi de clovni, care îi vor provoca să participe la concursuri de face painting şi modelare de baloane colorate, la final, urmând să fie răsplătiţi cu premii „dulci”.

Atmosfera va fi întreţinută de grupuri de copii talentaţi care activează în cadrul Centrului Cultural pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu”, care vor dansa şi vor susţine recitaluri muzicale.

Citeşte şi:

35.000 de bucureşteni au închiriat gratuit de la începutul anului biciclete verzi din centrele „La pedale“

Bucureşteni, la pedale: centrul de bike-sharing din parcul Kiseleff şi-a scos bicicletele la soare

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite