Liber la reduceri: Tricouri și încălțăminte de firmă la prețul de trei lei, la cel mai nou outlet din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cele mai mari magazine de tip outlet multibrand din țară se va deschide la Vitantis Shopping Center pe 10 august. Cumpărătorii vor găsi aici peste 10.000 de produse de calitate, cu prețuri începând de la 2,9 lei.

Vitantis Shopping Center, centrul comercial de lângă târgul Autovit, situat pe strada Vitan-Bârzești, inaugurează mâine, 10 august,  unul dintre cele mai mari magazine de tip outlet din ţară, San Francisco Concept, cu o suprafaţă de 1.400 de metri pătrați. Acesta oferă cumpărătorilor peste 10.000 de articole de calitate atât pentru femei și bărbați, cât și pentru copii.

„Deschiderea outlet-ului San Francisco Concept, redeschiderea magazinelor Reserved şi Cropp Town cu o suprafaţă de 600 de metri pătrați, respectiv 250 de metri pătrați, precum și a magazinului Takko pe o suprafață de 600 de metri pătrați, transformă Centrul Comercial Vitantis într-o destinaţie de cumpărături mai atractivă și mai apropiată decât alte magazine similare”, a declarat managementul Vitantis.  

Reprezentanții centrului comercial le-au pregătit bucureștenilor și o surpriză: primii 100 de cumpărători vor primi vouchere în valoare de 20 de lei. Prețurile vor porni de la 2,9 lei pentru tricouri de damă şi de la 4,9 lei pentru tricourile barbăteşti. Rochiile lungi de vară şi jeanșii de damă vor avea prețuri începând de la 9,9 lei. Încălţămintea, atât de damă cât şi bărbătească, va varia între 2,9 și 79,9 lei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite