Goana după locurile de parcare în Sectorul 1. Taxa, aproape 80 de lei pe an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferii din sectorul 1 îşi pot reînnoi contractele de închiriere a locurilor de parcare de reşedinţă începând de astăzi, 13 ianuarie. Până pe 31 martie, locuitorii din această zonă administrativă îşi pot depune documentaţia necesară reînnoirii contractului la sediul Administraţiei Domeniului Public Sector 1.

Locuitorii sectorului 1 care vor să închirieze un loc de parcare de reşedinţă trebuie să meargă, până pe 31 martie, la sediul Administraţiei Domeniului Public, situat pe bulevardul Poligrafiei numărul 4. Pentru obţinerea unui loc de parcare sunt necesare următoarele acte: cerere de închiriere, copie după actul de identitate al solicitantului cu domiciliul în imobilul respectiv, copie după certificatul de înmatriculare al autoturismului pe care îl deţine şi un plan topografic de situaţie scara 1:500 cu amplasamentul locului de parcare solicitat.

De asemenea, este necesară şi achitarea unei taxe de 76,65 de lei pentru fiecare loc de parcare, sumă plătită o dată pe an.

Cei care nu îşi reînnoiesc contractul pierd locul de parcare

Locuitorii de pe raza sectorului care au avut contract de închiriere a unui loc de parcare anul trecut, dar care nu îşi reînnoiesc contractul până la sfârşitul lunii martie vor pierde locul deţinut. „Administraţia Domeniului Public Sector 1 poate atribui locul de parcare respectiv oricărei persoane interesate“, se arată într-un comunicat de presă trimis de reprezentanţii Primăriei Sectorului 1.

În Sectorul 1 există peste 8.000 de locuri de parcare de reşedinţă care se adaugă celor peste 100.000 de locuri de parcare create prin introducerea sensurilor unice pe străzile secundare. Programul de introducere a sensurilor unice a fost demarat de la sfârşitul anului 2007, iar până în acest moment au fost introduse sensuri unice pe o treime din arterele secundare din zonă.

Pe aceeaşi temă:

Taxa unică de parcare a fost înlocuită cu abonament opţional

Ce zone din municipiul Deva vor avea locuri de parcare cu taxă

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite