Bucureştiul şi Ilfovul domină topul miliardarilor Forbes

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape jumătate din numărul total de miliardari din topul „Forbes" sunt din Capitală şi din judeţul Ilfov, iar averea cumulată a acestora depăşeşte 13 miliarde de euro.

Comparativ cu ediţia din 2010, numărul miliardarilor din Bucureşti şi Ilfov prezenţi în topul Forbes a ajuns la 212, cu patru mai mulţi faţă de anul trecut. Averea cumulată a acestora depăşeşte 13 miliarde de euro. Tot din Bucureşti şi Ilfov provin şi cei mai mulţi „nou intraţi": 19, dintr-un total de 34.

Anul trecut, Dinu Patriciu a fost cel mai bogat român din Bucureşti şi Ilfov. Află din 17 octombrie, numai din topul Forbes 500 Miliardari, dacă omul de afaceri a reuşit să se menţină pe aceeaşi poziţie şi în 2011.

Top 500 Miliardari, din 17 octombrie, pe piaţă

Topul „Forbes 500 Miliardari" este editat de Adevărul Holding, într-o formă grafică deosebită. Publicaţia va avea 400 de pagini şi va cuprinde interviuri în exclusivitate cu antreprenori care nu au ieşit până acum în public, poveşti în premieră ale oamenilor de afaceri din România, precum şi amănunte inedite din viaţa personală a acestora.

Ediţia din acest an vrea să-i aducă în prim plan nu doar pe cei a căror avere a scăzut, ci şi pe acei antreprenori mai puţin cunoscuţi, dar care deţin şi conduc afaceri de zeci de milioane de euro şi care asigură mii de locuri de muncă.

Ediţia din acest an a topului „Forbes 500 Miliardari" cuprinde peste 30 de nume noi, oameni de afaceri care nu s-au regăsit în ediţia precedentă a topului, dar şi alte câteva zeci de antreprenori a căror avere nu a scăzut, ci dimpotrivă.

Au făcut ceva special pentru a se menţine sus? Din ce domenii provin aceştia? Câţi dintre noii miliardari Forbes sunt din provincie? Aceste răspunsuri, dar şi multe altele le veţi putea afla din noua ediţie a „Topului Forbes 500 Miliardari", ce va fi lansat pe piaţă începând din 17 octombrie 2011.

Aflaţi de pe forbes.ro:

Veronica Guşă de Drăgan: Moştenitoarea unui imperiu

Edward Popescu: Tânăr, bogat şi celebru

Dinu Patriciu: Vinde ca să cumpere iar

Bogații și mersul economiei

Top 10 miliardari Forbes

Mai puteţi citi şi:

30 de nume noi în Top 500 Miliardari 2011

Dinu Patriciu – pe primul loc în clasamentul celor mai bogaţi români

Casele şi domeniile miliardarilor din Top 500

Cele mai bogate femei din România

Cine sunt cei mai tineri miliardari din topul Forbes

Cine sunt miliardarii români care au pierdut 80 de milioane de euro într-un an

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite