Bucureşti: Nu mai sunt probleme cu zăpada şi cu inundaţiile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 200 de străzi şi bulevarde din toate cele şase sectoare ale Capitalei au fost verificate în cursul nopţii de joi spre vineri de către inspectorii Direcţiei Inspecţiei şi Control General din Primăria Bucureşti, fără a se mai constata mari acumulări de apă.

De asemenea, inspectorii Capitalei au raportat vineri dimineaţă viceprimarului Capitalei, Victor Iovici, că acumulările de apă constatate în cursul zilei trecute au fost preluate de sistemul de canalizare sau vidanjate, iar majoritatea staţiilor RATB erau curăţate la un nivel acceptabil.

La primele ore ale dimineţii, în zonele Calea Griviţei şi Calea Giuleşti încă se mai încărca şi transporta zăpada.

Probleme minore au mai fost constatate la capătul Şoselei Alexandriei (spre Penitenciarul Rahova), la Petrom Sălaj, pe o porţiune din prima bandă a Bulevardului Ferdinand, precum şi la intersecţia Şoselei Petricani cu Şoseaua Fabrica de Glucoză.

Viceprimarul Capitalei a cerut, în reuniunea de vineri dimineaţă a Comandamentului de Iarnă, operatorilor de salubritate să lucreze în continuare la degajarea staţiilor RATB şi la evacuarea apei de la rigole, precum şi la transportarea zăpezii din oraş.

De asemenea, el a spus că sunt probleme cu Electrica, înregistrându-se întreruperi de curent în diferite zone ale Capitalei, care determină şi avarii ale punctelor termice.

'Electrica nu aparţine de noi. Există o colaborare defectuoasă cu aceasta. Însă relaţia trebuie reglementată', a spus Iovici.

Potrivit oficialului Primăriei Capitalei, în cursul zilei de joi au fost efectuate peste 800 de intervenţii la evacuări de apă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite