Bucureşti: „Mă rugam în fiecare seară să se întoarcă teafăr din cursă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Soţia şoferului bătut în comuna Căţelu nu l-ar mai lăsa la RATB. Cu ochii-n lacrimi îşi aşteaptă soţul să iasă din operaţie. Fumează ţigară de la ţigară şi se plimbă de colo-colo. Nu mai are răbdare. În momentul în care-l vede îl ia în braţe, îl pupă şi îi mulţumeşte lui Dumnezeu.

Soţia şoferului snopit în bătaie, luni seară, de patru tineri, în comuna Căţelu ne-a povestit câte griji îşi face seară de seară ştiindu-l pe Ion Voicu plecat în cursă.

„Numai eu ştiu prin ce am trecut când am aflat ce a păţit. M-a sunat la 2.00 noaptea că este internat în spital după ce a fost bătut. De când lucrează pe linia 466, stau mereu cu frica-n sân. Parcă am avut o presimţire că se va întâmpla ceva rău cu el”, mărturiseşte, pentru Click!, Mihaela Voicu, soţia lui Ion.

Când se gândeşte că bărbatul ei va trebui să se întoarcă la serviciu, lacrimile îi invadează, din nou, chipul. Îi estea teamă ca nu cumva bătăuşii să-l urmărească iar.

Poliţia aşteapta ca victima să facă plângere!

„Cine să-l păzească în câmpul ăla? E singur într-o zonă plină de clanuri mafiote. Mi-e teamă să nu păţească ceva mai rău. Ar trebui ca RATB să bage bodyguarzi pe liniile astea periculoase. Dacă ar fi după mine, nu l-aş mai lăsa să lucreze aici. Îmi ajung 16 ani de griji, iar ceea ce i s-a întâmplat a pus capac“, spune, îngândurată, femeia.

Ea aşteaptă acum ca poliţia să-şi facă datoria şi să-i prindă pe cei care i-au băgat soţul în spital. Cu toate că Ion Voicu i-a reclamat o dată pe cei patru tineri că au aruncat cu bulgări în autobuzul lui, reprezentanţii Poliţiei Ilfov încă mai aşteaptă ca şoferul să depună plângere penală împotriva agresorilor.

„Victima nu a depus până acum nici o plângere, fapt pentru care nu putem declanşa procedurile pentru stabilirea vinovaţilor. Plângerea se depune în nume personal la postul de Poliţie din Glina“, ne-a spus Claudia Burada, subinspector Poliţia Ilfov.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite