Bărbatul care de şapte ani trăieşte într-o maşină în parcarea închisorii Jilava a primit o „casă pe roţi“ de la câţiva tineri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook Santos Sfantul
FOTO Facebook Santos Sfantul

De ani buni, un bărbat trăieşte într-o Dacie veche în parcarea din faţa Penitenciarului Jilava de la marginea Bucureştiului. Astăzi însă viaţa lui s-a schimbat în bine, după ce mai mulţi tineri au pus mână de la mână şi i-au cumpărat o rulotă care ţine loc de casă.

De vreo şapte ani, un bărbat care şi-a pierdut familia şi odată cu familia şi orice urmă de speranţă trăieşte la marginea Bucureştiului într-o maşină veche pe care o foloseşte ca adăpost.

Este inexplicabil cum a reuşit, iarnă de iarnă, să supravieţuiască într-o maşină la temperaturi extrem de scăzute, cu atât mai mult cu cât nu avea cum să se încălzească.

jilava

Aşa arăta zilele trecute maşina în care locuişte bărbatul FOTO Facebook Santos Sfantul

Se pare însă că de câteva zile norocul i-a surâs datorită câtorva tineri care s-au gândit să-i dea o mână de ajutor şi să strângă bani pentru a-i cumpăra o rulotă în care să se adăpostească.

jilava

Ei sunt oamenii care l-au ajutat pe bărbat FOTO Facebook Santos Sfantul

„Eu nu am fost în prima linie, dacă pot să spun aşa, nu m-am ocupat de strângerea banilor, doar am dat bani pentru rulotă. Am găsit o rulotă cu 1.200 de euro, dar s-au strâns doar 1.100 de euro. Când cel care o vindea a aflat despre ce era vorba a dat-o cu 1.100 de euro“, spune Santos Sfântul, unul dintre tinerii care au contribuit financiar pentru achiziţionarea micuţei rulote.

jilava
jilava

Rulota în care locuieşte bărbatul de astăzi FOTO Facebook Santos Sfantul

Sâmbătă, pe 23 ianuarie, bărbatul a avut parte de cea mai frumoasă supriză din ultimii ani: o rulotă în care să trăiască liniştit, ferit de gerul de afară şi de alte pericole. Înainte să se adăpostească în noua „casă“, acesta a plecat la un cunoscut să se spele şi apoi s-a instalat în micuţa rulotă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite