Adrian Iovan: „Sunt dezamăgit că am ajuns să muncim ca pe moșie“. Vezi de ce nu mai vrea fostul soț al Romaniței Iovan să piloteze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul pilot este nemulțumit de modul în care a fost tratat pe timpul cât a lucrat în cadrul unor companii private și unde a simțit că nu-i sunt respectate drepturile și unde șefii se comportă ca niște „moșieri“.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV Adrian Iovan vrea să intre în greva foamei: “Am ajuns la fundul sacului!”

Adrian Iovan a sărăcit: "Nu-mi mai rămân bani să mânânc!

Fostul soț al Romaniței Iovan, Adrian, este și acum supărat pe modul în care și-a încheiat activitatea ca pilot, deși își amintește cu plăcere de meseria pe care a practicat-o timp de 30 de ani. „Mi-e dor să pilotez. A trecut un an de când am ieșit la pensie și mi-aș dori să mai conduc un avion deși este mai greu de la o anumită vârstă“, a declarat Adrian Iovan.

El a mai precizat că pe timpul cât a fost pilot a avut ocazia să simtă pe propria piele ce înseamnă să lucreze la o companie aeriană de stat și la una privată.

„Unii se comportă ca și cum ar fi stăpâni în România. Ne-am întors cu mult în trecut. Suntem ca pe vremea moșierilor. Așa este la patron și peste tot este la fel“, a mai spus Iovan.

El a mai adăugat că oricât și-ar dori să mai zboare, de la o anumită vârstă este tot mai dificil pentru un pilot. „Reflexele, atenția se diminuează după 50 de ani chiar dacă sunt unii care mai zboară și după 60 de ani deși acest lucru nu se mai întâmplă pe avioanele comerciale“, a mai spus fostul pilot.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite