Şoferul unei maşini de poliţie, amendat după ce şi-a lăsat autoturismul pe pista bicicliştilor de pe Calea Victoriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce pe pista bicicliştilor de pe Calea Victoriei a apărut o toaletă publică, un nou incident a avut loc aici. De această dată a fost vorba despre şoferul unei maşini de poliţie din Capitală care a decis să-şi parcheze autoturismul chiar pe pista destinată bicicliştilor.

Pe pagina de Facebook Ai parcat ca un bou a fost publicată o imagine cel puţin revoltătoare. Un autoturism aflat în dotarea unei unităţi din cadrul D.G.P.M.B. a fost fotografiată în momentul în care era oprită pe pista de biciclişti de pe Calea Victoriei. Poliţistul care conducea maşina şi-a lăsat autoturismul acolo pentru câteva minute pentru a putea ridica nişte documente, scrie metropotam.

image

FOTO Facebook Ai parcat ca un bou

Toaletă publică pe pistă

Pare incredibil, dar la nici o lună de la deschiderea oficială a pistei de biciclişti de pe Calea Victoriei a apărut o toaletă publică în mijlocul pistei. Paznicii din zonă au declarat ieri, pentru „Adevărul“, că, de fapt, ar fi existat o mică problemă în ceea ce priveşte salubrizarea toaletei. „A fost o cabină cu toaletă pusă aici pe pistă, dar a stat foarte puţin acolo. Problema a fost că cei care se ocupau să o cureţe nu aveau cum să o facă acolo unde era cabina şi au fost nevoiţi s-o mute pe pistă. A fost o neînţelegere“, spune un paznic din zonă.

Cea mai bună din Bucureşti

Irina Zamfirescu, reprezentanta Comunităţii Bicicliştilor din Bucureşti, susţine că  pista amenajată pe Calea Victoriei este „cea mai în regulă“ din tot oraşul, deşi are o mulţime de probleme. 

Printre acestea se numără faptul că nu este conectată la o reţea de transport alternativ. De asemenea, spune Irina Zamfirescu, nu există sistem de drenare a apelelor când plouă, nu există zone de intrare şi de ieşire în siguranţă, semafoarele sunt nesincronizate, iar stâlpii de beton sunt „o monstruozitate“ pentru mersul pe bicicletă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite