Cum comentează PSRM şi PPDA accederea lui Andrei Năstase în turul II

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partidul Socialiştilor şi Partidul Platforma Demnitate şi Adevăr au viziuni diferite referitor la accederea lui Andrei Năstase în turul doi al alegerilor locale din municipiul Chişinău. În timp ce socialiştii cred că aceasta a fost o surpriză pentru însuşi candidatul Andrei Năstase, PPDA consideră că acesta este rezultatul unei munci asidue, transmite IPN.

Deputatul socialist Vasile Bolea a declarat, în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la postul de televiziune TV8, că accederea lui Andrei Năstase în turul doi a fost o surpriză pentru însuşi candidatul. 

În plus, prezenţa candidatului PPDA în turul doi ar fi o problemă pentru liderul democraţilor, Vladimir Plahotniuc, dar şi pentru liderul Partidului Acţiune şi Solidaritate, Maia Sandu, care potrivit lui, nu ar fi foarte încântată de acest lucru.

Vicepreşedintele PPDA, Alexandru Slusari, consideră că accederea lui Andrei Năstase se datorează muncii asidue pe care a depus-o echipa candidatului în campania electorală. 

În plus, potrivit lui, faptul că în turul doi nu a acces candidatul independent, Silvia Radu, alături de socialistul Ion Ceban, demonstrează încă o dată că electoratul din Capitală este bine informat. Potrivit lui, rezultatul primului tur al alegerilor demonstrează că sondajele, care o plasau pe Silvia Radu în turul doi, fie sunt făcute selectiv, fie sunt în favoarea cuiva. 

„Cel mai important rezultat al acestui scrutin este faptul că oamenii au obţinut o speranţă”, a afirmat Alexandru Slusari.

În turul doi al alegerilor locale din municipiul Chişinău vor lupta candidatul PSRM, Ion Ceban, şi candidatul PPDA, Andrei Năstase.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite