Agenda preşedintelui Comisiei Europene la Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jose Manuel Barros. FOTO Reuters
Jose Manuel Barros. FOTO Reuters

Jose Manuel Barroso, preşedintele CE, va sosi la Chişinău mâine, după ora 20.00 şi va pleca pe 30 noiembrie la ora 13.45.

Potrivit unui comunicat al Guvernului, preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso va sosi la Chişinău mâine, la ora 20.15. La Aeroportul Internaţional din Chişinău, oficialul va fi întâmpinat de către premierul Vlad Filat.

Agenda întâlnirilor va începe a doua zi. Astfel, pe 30 noiembrie, la ora 8.30, la Reşedinţa de Stat de pe strada N.Iorga 23, preşedintele CE se întâlni cu premierul Vlad Filat, iar la ora 9.20 cu preşedintele Parlamentului, Marian Lupu şi liderii fracţiunilor parlamentare.

La ora 10.45, Jose Manuel Barroso va avea o întâlnire cu colaboratorii Delegaţiei Uniunii Europene la Chişinău, iar începând cu ora 11.10, la Palatul Naţional „Nicolae Sulac“, preşedintele Comisiei Europene va ţine un discurs public.

Cu preşedintele Republicii Moldova, Jose Manuel Barroso se va întâlni la ora 12.00, la Reşedinţa de Stat, de pe strada N. Iorga 24. După aceasta, la ora 13.45, oficialul va decola de pe Aeroportul Internaţional Chişinău.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite