VIDEO Adevărul Live. Vlad Bătrîncea, despre ipoteza că s-ar fi pus la cale asasinarea lui Dodon prin provocarea accidentului rutier de duminică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO presedinte.md
FOTO presedinte.md

Secretarul executiv al Partidului Socialiştilor din Republica Moldova, deputatul Vlad Bătrîncea, este invitatul de luni, 10 septembrie, al emisiunii „Adevărul Live Moldova”. Parlamentarul va dezvolta ipoteza lansată de mai mulţi socialişti, care susţin că accidentul rutier în care a fost implicat Igor Dodon duminică, 9 septembrie, este o tentativă de asasinare a preşedintelui ţării.

Vlad Bătrîncea va explica de ce socialiştii sunt convinşi că accidentul rutier nu a fost o întâmplare, ci un atentat asupra şefului statului.

Cine ar sta în spatele atentatului şi cui i-ar conveni asasinarea preşedintelui? Cât de adevărat este că automobilul în care se afla şefului statului avea viteză excesivă? Cum comentează Vlad Bătrîncea solicitările liberalilor ca Igor Dodon să-şi dea demisia pentru că transporta membrii familiei în automobilul de serviciu?

La acestea, dar şi la multe alte întrebări de actualitate vom primi răspunsuri de la deputatul Vlad Bătrîncea, începând cu 20.00, pe pagina de Facebook Adevărul Republica Moldova, Adevărul, şi adevarul.ro.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite