Mărturii cutremurătoare în cazul dublei crime de la Meriş, din Mehedinţi

Mărturii cutremurătoare în cazul dublei crime de la Meriş, din Mehedinţi

Suspecţii au fost aduşi cu cătuşele la mână FOTO Corina Macavei

Astăzi, a avut loc reconstituirea dublei crime de la Meriş, în prezenţa celor patru suspecţi reţinuţi după audieri. De acest caz nu se mai ocupă Parchetul de pe lângăTribunalul Judeţean Mehedinţi, fiind preluat de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anchetatorii au ridicat de la domiciliul uneia dintre tinerele implicate o haină şi două prosoape pline de sânge, într-o fântână şi un canal din apropierea localităţii Motru au fost găsite alte haine ale autorilor crimei, iar de la domiciliul unui alt suspect poliţiştii mehedinţeni au ridicat o pereche de adidaşi cu urme de sânge.
 
La audieri, unul dintre suspecţi a refăcut filmul oribilei crime. Prima repriză de violenţă a avut loc la Motru, unde cele două victime au fost ovite cu levierele până şi-au pierdut cunoştinţa. Odată ajunşi la Meriş, agresorii au constatat că victimele erau încă în viaţă, aşa că le-au strâns de gât, apoi le-au acoperit trupurile cu hârtie şi carton şi le-au dat foc. Dintre cei patru suspecţi reţinuţi, unul este minor, în vârstă de 17 ani.
 
Tânărul ucis din Filiaşi, de 28 de ani, se ocupa de comerţul cu plante etnobotanice, iar cei patru erau cumpărători. Conflictul a pornit de la faptul că nu s-au înţeles asupra preţului. Se pare că aceştia i-au cerut lui Ionuţ Ulăreanu să le aducă droguri în valoare de 2.000 de lei, dar în momentul în care au trebuit să achite au oferit acestuia doar suma de 200 de lei.

Fata de 19 ani din Turceni, Ileana Gabriela Dumitrana, îl cunoscuse de numai câteva zile pe traficantul de etnobotanice din Filiaşi, cu toate că acesta era căsătorit. Aceasta nu a avut nicio implicare în tranzacţia care urma să aibă loc.

Localnicii din Meriş, oripilaţi de fapta petrecută pe raza localităţii lor, au auzit de la televizor că astăzi va avea loc reconstituirea crimei, aşa că s-au adunat cu toţii să-i vadă pe făptaşi. Pentru cruzimea de care au dat dovadă, sătenii spuneau că în acest caz ar trebui aplicată legea talionului. “Să-i ardă domnule şi pe ei aşa cum au făcut şi ei cu aceşti tineri”, striga un localnic. “Să-i înece şi pe ei aşa cum voiau să facă”, spunea un alt bărbat din Meriş.

La solicitarea IPJ Mehedinţi, la faţa locului, a fost prezent şi un echipaj de pompieri şi scafandri de la ISU “Drobeta” care au căutat în lacul din apropiere levierele cu care i-au lovit pe cele două victime.

Cei patru suspecţi au fost aduşi cu cătuşele la mână şi au dat anumite indicii poliţiştilor pentru descoperirea unor probe.

Citeşte şi:

 
 

Lacul unde suspecţii intenţionau să arunce victimele 

Imagini din aceeasi galerie
 • Lacul unde suspecţii intenţionau să arunce victimele 
 • Oamenii legii au ajuns la faţa locului 
 • Unul din suspecţi este scos din duba poliţiei 
 • Anchetatorii pun întrebări suspecţilor 
 • Unul din suspecţi 
 • Localnicii s-au adunat cu mic cu mare la faţa locului 
 • Suspectul care este minor
 • Unul din suspecţi
 • Un alt suspect 
 • Anchetatorii
 • Unul din suspecţi 
 • Pompierii caută probe în lac
Distribuie imaginea
citeste totul despre: