Parlamentarii tulceni, şocaţi de gestul bărbatului care s-a aruncat în Parlament

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul liberal Marius Octavian Popa, în lacrimi după ce un bărbat s-a aruncat de la balconul sălii de plen a Camerei Deputaţilor
Deputatul liberal Marius Octavian Popa, în lacrimi după ce un bărbat s-a aruncat de la balconul sălii de plen a Camerei Deputaţilor

Marius Octavian Popa, deputat PNL, a început să plângă, reacţie spontană la ceea ce s-a întâmplat în Parlament. Şi asta pentru că bărbatul s-a aruncat chiar în faţa lui, în timpul şedinţei. Impactul emoţional a fost unul extrem de mare

Marius Octavian Popa, deputat PNL: „Spunea ceva de pâinea copiilor săi. Sunt şocat şi de reacţia parlamentarilor din ţară,  feţele lor nu spun nimic. Noi nu putem decât să privim cu lacrimi un ochi acest gest făcut împotriva unui pseudoguvern care îşi bate joc de oameni. În gestul acestui om se reflectă întreaga stare a naţiei române. Din păcate, din ce în ce mai mulţi români recurg la aceste gesturi fiind împinşi la petete de această aşa zisă politică de guvernare falimentară şi sinucigaşă“, spune Popa.

EXCLUSIV Medicul-deputat care a acordat primul ajutor protestatarului din Parlament: „Îi curgea sânge din nas. Risca să se înece

Mihai Stroe, deputat PDL, este şi el bulversat de evenimentul la care a fost martor:  „A fost un gest necugetat, nu ştiu ce să spun despre o astfel de situaţie, sunt foarte afectat de ceea ce s-a întâmplat în timpul şedinţei“.
Trifon Belacurencu, senator PSD: „Este un moment extrem de greu pentru noi toţi. Gestul tragic al acestui bărbat ar trebui să pună pe gânduri atât opoziţia, cât şi puterea. Mă rog la Dumnezeu să sufere cât mai puţin acest om. Am şi eu copii, iar ceea ce s-a întâmplat m-a răscolit ca om, nu ca demnitar. De aceea am decis că trebuie să ne retragem“.
Horia Teodorescu, deputat PSD:   Este şocant să se întâmple aşa ceva chiar lângă tine. Nu vrem să profităm politic de acest necaz al omului, dar este un cumul al neajunsurilor populaţiei. Asta este situaţia grea în care au ajuns românii şi cred că mai toată lumea care a văzut imaginile realizează care sunt motivele din spatele unor astfel de gesturi care, din păcate, sunt din ce în ce mai dese“.
Marian Avram, deputat PDL: „Este regretabil ce s-a întâmplat. Îl înţeleg perfect pentru că noi în clubul Rotary ne-am ocupat de copiii autişti şi înţeleg că şi el avea în familie un astfel de caz. Nu pot să aprob un astfel de gest care nu este unul  creştinesc. Dacă, totuşi, a făcut asta ca să ne impresioneze, a reuşit“.
Ion Bara, senator PDL: „Eram în sală când s-a întâmplat, dar nu pot să spun că am văzut incidentul. Este regretabil. Nu poţi ştii niciodată ce este în interiorul omului, de ce a recurs la acest gest, dar eu nu pot lega o astfel de tentativă de ceva concret, mai ales de ceva petrecut în Parlament“.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite