Imobiliarele s-au mutat pe youtube, iar hotelurile au concurenţă în apartamente

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Promovarea imobiliară a trecut pe online
Promovarea imobiliară a trecut pe online

Cum criza a dat peste cap planurilor multor dezvoltatori imobiliari, cei mai ingenioşi dintre aceştia au mai redus din pierderi prin închirierea cu ora sau cu ziua a ansamblurilor de locuinţe.Pentru că mulţi turişti aleg să vină în Timişoara, iar hotelurile de patru şi cinci stele practică preţuri piperate, de multe ori, închirierea de apartamente gata mobilate e o soluţie, indiferent dacă e vorba de 60 de minute, opt ore, un wee

Pe piaţa apartamentelor închiriate în regim hotelierii au intrat şi micii afacerişti. Aceştia au apartamente pe care nu au mai reuşit să le închirieze cu banii jos pentru mai multe luni. Cum criza le-a subţiat veniturile, oamenii au improvizat.

„Piaţa imobiliară s-a maturizat mult. Se folosesc tehnici de marketing tot mai noi şi mai sofisticate, iar de câştigat are doar clientul. Practic, proprietarul a ajuns să se filmeze cu camera video prin casă şi să arate fiecare cotlon, iar la final, să posteze materialul pe Youtube”, a spus Claudia Ezer, specialist în marketing imobiliar. Materialele video sunt postate în toate limbile de circulaţie internaţională.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite