Târgu-Mureş: Petreceri pentru toate gusturile în cluburile din oraş. Află aici unde te poţi distra în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Weekendul se anunţă foarte aglomera pentru amatorii de petreceri în cluburi. 

Astăzi: Derby de improvizaţie

Sala Mică a Teatrului Naţional va fi gazda unei noi etape din Campionatul de Improvizaţie, diseară de la ora 19.30. Spectatorii vor participa activ la crearea unui spectacol de teatru cu totul special, mereu nou. Actorii Rareş Budileanu, Csaba Ciugulitu, Costin Gavază şi mulţi alţii, îi aşteaptă pe mureşeni la un spectacol pe cinste. A.R.

Astăzi: Petrecere cu DJ Optick

Clubul Avi-Cola organizează în această seară, de la ora 23.00, o petrecere de excepţie, al cărei invitat special va fi DJ Optick. Este pentru prima dată când Optick va fi prezent în oraşul nostru în acest an. Biletele de intrare costă 10 lei, iar rezervări de mese pot fi făcute la numărul de telefon 0757 250.054. A.R.

Sâmbătă: Radio Killer la Select Boutique

Radio Killer vor fi prezenţi mâine seară începând cu ora 23.00 în Select Boutique Club, unde vor face show până dimineaţa. Hiturile „Voila", „Be free", „Lonely heart" sau „No sleepin" vor răsuna din boxele clubului din centrul oraşului. A.R.

Sâmbătă: Concert rock în VHR

Trupele rock Loudrage şi Guillotine vor concerta live, mâine seară, de la ora 19.00, în clubul VHR, de pe strada Revoluţiei. Biletele de intrare costă 5 lei, iar la eveniment sunt aşteptaţi mureşenii care iubesc muzica rock de calitate. A.R.

Sâmbătă: Spectacol cu „scandal"

Piesa de teatru „Scandal la operă", de Ken Ludwig, va fi pusă în scenă la Sala Mare a Teatrului Naţional din Târgu-Mureş, mâine seară, de la ora 19.30. Biletele costă 15 lei sau 8, cu reducere pentru elevi, studenţi şi pensionari. A.R.

Duminică: Concert Tóth Kati

Clubul Jazz&Blues va fi gazda concertului artistei Tóth Kati , duminică de la ora 20.00. Trupa formată din Kovács Norbert-chitară, Asztalos Zsolt-percuţie, Gyergyai Szabolcs-bass, Szász Csaba-chitară acustică şi Jakab Csaba-clape, se va ocupa de linia melodică a concertului. A.R.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite