Târgoviştenii au donat cărţi pentru Castellon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Devenit deja o tradiţie a Centrului Europe Direct Târgovişte, spectacolul umanitar organizat în preajma sărbătorii Învierii Domnului a fost si de această dată un succes. Tema de anul acesta a fost Târgovişte - Castellon “Carte fără frontiere” şi a avut drept scop donarea de cărţi pentru românii din Spania.

Cetăţenii s-au dovedit dornici să sprijine această cauză aşa că au donat cărţi chiar şi în timpul spectacolului. Publicul a fost numeros şi astfel s-a contribuit substanţial la creşterea numărului de volume al viitoarei biblioteci.

Programul artistic a fost variat, reunind muzica si dansul. Printre cei prezenţi s-au aflat: SuprreM, Corul Centrului de Reeducare Găeşti, Formatia  Penitenciarului Mărgineni, Corul Penitenciarului Târgşor, Ansamblul Oniro al Comunităţii elene din Târgovişte, Ansamblul Zaedno al Asociaţiei bulgarilor din Târgovişte, Şcoala Micilor Vedete si alţii. Participanţii au putut să se bucure de minunatele expoziţii de obiecte artizanale făcute de mână de către voluntarii ED ori persoane private de libertate şi să le şi achiziţioneze.

Spectacolul a fost unul complet, iar cei care nu au donat cărţi o mai pot face la sediul Centrului Europe Direct până în data de 1 mai 2011.

Comunicat remis de Centrul Europe Direct Târgovişte

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite