Prefectul a pus biciul pe şefii deconcentratelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bogdan Birtu
Bogdan Birtu

Şedinţa de Colegiu Prefectural de joi a început cu nişte reproşuri din partea prefectului Iancu Caracota, cam greu de digerat pentru doi dintre şefii deconcentratelor. Este vorba de directorul Gărzii Financiare Dâmboviţa şi de cel de la Finanţele Publice Dâmboviţa.

Cel mai aspru criticat a fost cel dintâi căruia Caracota i-a reproşat că nu i-a răspuns la telefoane în ultima vreme şi că nu dă curs invitaţiilor la şedinţe.
„Mi-ar fi plăcut să îmi cunosc colegii din prima zi, însă nu am am avut ocazia. De exemplu, nu îl cunosc pe şeful de al Garda Financiară. Toţi trebuie să ştiţi că prefectul este reprezentantul Guvernului în Teritoriu şi deci, şeful vostru”, a tunat prefectul.

Umil şi vizibil emoţionat de „primirea caldă” pe care i-a făcut-o prefectul la prima lui şedinţă de Colegiu, directorul şi-a spus punctul de vedere. „Sunt pe funcţie de la 1 septembrie, dar după primele zile mi-am luat concendiu medical pentru o operaţie de hernie de disc. După concendiu am avut de rezolvat probleme urgente la Gardă şi nu am putut veni”, a spus Bogdan Birtu, proaspătul şef.

Un alt directorul către care a îndreptat tunurile Iancu Caracota, a fost Viorel Firică, de la Direcţia Finanţelor Publice, despre care a spus : „Firică îi ajută pe unii sau pe alţii, iar pe cei care trebuie, nu îi ajută”.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite