Expoziţie de felicitări şi obiecte artizanale, în Penitenciarul Mărgineni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acţiunea face parte din cadrul unui proiect cu finanţare europeană, intitulat "Persoanele private de libertate, în slujba protecţiei mediului înconjurător, pentru creşterea competitivităţii şi a atractivităţii teritoriilor".

Au fost expuse felicitări şi obiecte de artizanat din materiale naturale şi reciclabile, realizate de deţinuţii care activează în cadrul Cercului de arte plastice "Nicolae Grigorescu", organizat pe lângă Penitenciarul Mărgineni.

"Obiectivul activităţii este promovarea şi valorificarea potenţialului creativ al persoanelor private de libertate cu preocupări artistice, combaterea excluziunii şi stimularea solidarităţii sociale, promovarea conceptului de voluntariat şi responsabilizarea persoanelor private de libertate pentru creerea unui mediul înconjurător mai atractiv", spune inspector de penitenciare Larisa Pană, purtător de cuvânt al Penitenciarului Mărgineni.

Deţinuţii voluntari în cadrul proiectului au fost răsplătiţi cu un spectacol susţinut de Fundaţia Pater Noster, în colaborare cu o echipă din Ţara Galilor.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe targoviste@adevarul.ro!

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite