Slatina: Tatăl sinucigaşei din Caracal: "Mă uitam de la distanţă cum fata mea era scuipată şi pălmuită de iubit. Asta e dragoste?"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia Laurei Bojin, tânăra de 18 ani care săptămâna trecută s-a spânzurat în curtea bunicii sale, scoate la iveală detalii şocante despre relaţia amoroasă a fiicei lor. Tatăl povesteşte cum Laura era batjocorită chiar de partenerul său.

Mihai Bojin (48 de ani) vorbeşte despre zilele când Laura îl suna disperată din cauză că iubitul său, Cristian Stavarache (22 de ani), cu care era împreună de aproape doi ani, o bătea şi o ameninţa cu arme.

Află AICI toată amănuntele morţii care au cutremurat oltenii din Caracal:

Bunicul fetei care s-a spânzurat:„Învăţa pentru BAC şi voia să se facă farmacistă“

Era să moară la pomana prietenei


Scene de groază, „din iubire”


Anul trecut m-a apelat şi mi-a zis să vin repede acasă, că nu mai suportă. Eu lucrez la Bucureşti, ca mecanic. Am luat repede trenul spre Caracal. Am găsit-o distrusă. Atunci mi-a zis despre Cristi că ar fi legat-o de un scaun cu scoci şi că avea o sabie. Îi zicea că o înfige în ea, dacă nu-l ascultă. A lovit-o de mai multe ori. Laura abia a scăpat şi a fugit acasă”, ne-a spus tatăl. Când le-a mărturisit părinţilor ce se întâmplase, aceştia i-au interzis să-şi mai vadă prietenul. „Nu ai cum să accepţi ca propriul copil să fie maltratat. Eu nu i-am dat o palmă  toată viaţa şi el mi-o nenorocea. Am discutat într-o seară, ca între prieteni, şi i-am explicat de ce trebuie să pună punct relaţiei”, a adăugat tatăl Laurei. Potrivit bărbatului, fata a fost de acord cu această condiţie, mai ales că începuse să îi fie teamă de Cristian. „Îi era frică să nu îl întâlnească  pe stradă şi să îi facă rău. De-asta, deşi mi-a zis că se desparte de el, nu m-a ascultat. Se întâlneau pe ascuns. Noi habar nu aveam”, mai spune tatăl Laurei.

Laura Bojin şi Cristian Stavarache, pe vremea când se înţelegeau bine.

image


Acesta îşi aminteşte despre o altă zi, când i-ar fi surprins pe cei doi în parc. „Mă uitam de la distanţă cum fata mea era scuipată şi pălmuită de iubit. Asta e dragoste? M-am dus la ei, pe Laura am luat-o de mână şi am dus-o iar acasă. Mi-a recunoscut atunci că erau încă împreună”, mai spune Mihai Bojin. Familia recunoaşte că nu l-a vrut pe Cristian pentru că era violent şi că avea probleme cu băutura. „Dacă ar fi fost liniştit, un băiat la locul lui, ce-am fi avut cu el? E primul băiat pe care nu l-am acceptat. Avea o fire agresivă”, spune bărbatul. În casa Laurei e jale. Mama răposatei stă tot timpul cu tabloul fetei, de la majorat. „Nu ştiu ce rău am făcut în viaţa asta, dar pedeapsa e mult prea grea ca să o duc” a vorbit, printre lacrimi, Sabina Bojin.

Mama elevei care şi-a luat viaţa a rămas doar cu tabloul fetei.

image


Apropiaţii fetei sinucigaşe susţin că prietenul acesteia era din cale-afară de gelos. „Nu o lăsa să se vadă cu colegii. Dacă o suna vreun amic, se enerva la culme. Când mergea pe stradă, Laura se uita drept înainte, nu putea întoarce privirea în alte părţi, că lui Cristi i se părea că se uită după alţi băieţi. Ea însă nu l-a înşelat niciodată. El era prea gelos. Între ei nu mai era iubire. Ea era terorizată, el obsedat”, ne-a mărturisit Cătălin Pau (19 ani), unul dintre cei mai buni prieteni ai Laurei. De cealaltă parte, iubitul elevei crede că de vină pentru această tragedie sunt părinţii fetei. „Stăteau doar cu gura pe ea ca să înveţe şi nu mă doreau. Laura mă iubea nespus, la fel cum şi eu ţineam la ea. Nu a mai putut suporta situaţia”, a subliniat tânărul.

Tatăl liceenei, îndurerat că şi-a pierdut unicul copil.

image


Laura Bojin, elevă în clasa a XII-a la Liceul „Ioniţă Assan“ din Caracal, s-a spânzurat sâmbătă de un pom din curtea locuinţei bunicilor. Eleva fost găsită moartă de un vecin, care a sunat la 112. Poliţiştii şi o ambulanţă s-au deplasat la faţa locului, fiind constatat decesul. „Nu sunt suspiciuni cu privire la moartea tinerei. Aceasta nu a lăsat bilet în care să îşi explice gestul şi nu se cunosc, deocamdată, motivele care au condus la sinucidere. Cadavrul a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei“, a declarat comisarul Claudia Radu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Olt.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite