Satu Mare: Ştirile "Adevărul la Minut"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Ştirile "Adevărul la Minut"
Satu Mare: Ştirile "Adevărul la Minut"

Al treilea proiectil a fost descoperit în această săptămână la Satu Mare, Consiliul Concurenţei desfăşoară astăzi unseminar pe teme de colaborare în ajutorul de stat şi pregătirile pentru mitingul aviatic sunt în toi, citiţi ştirile "Adevrăul la Minut"


Proiectil pe malul Someşului
Un alt proiectil din cel de-al doilea război mondial, aflat în stare avansată de corodare, a fost descoperit ieri la amiază pe malul stâng al râului Someş, sub podul Golescu. Este cel de-al treilea proiectil descoperit la Satu Mare în această săptămână şi al patrulea din judeţ, unul fiind găsit la Carei. Specialiştii sătmăreni spun că aceste obuze sunt, probabil, aduse de apă.


Colaborare la ajutorul de stat
Consiliul Concurenţei, prin Reţeaua Naţională de Ajutor de Stat, Direcţia Monitorizare Teritorială şi Inspectoratul de Concurenţă Satu-Mare, a organizat astăzi la Satu Mare un seminar cu tema: „Mijloacele de extindere a colaborării în domeniul ajutorului de stat dintre experţii Consiliului Concurenţei si autorităţile locale”. La seminar au participat, pe lângă invitaţi, preşedintele Consiliului Concurenţei Bogdan M. Chiriţoiu şi prefectul judeţului, Radu Giurcă. L.V.

Pregătiri

Consiliul Judeţean Satu Mare şi conducerea Aeroportului se ocupă de ultimele pregătiri pentru mitingul aviatic ce se va desfăşura sâmbătă de la ora 13.00. Este cea de a doua ediţie a mitingului aviatic desfăşurat la Satu Mare. Prima ediţie, cea de anul trecut, a fost considerată un adevărat succes. Şi în acest an, piloţii pregătesc acrobaţii aeriene spectaculoase. L.V.      

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite