EVALUARE NAŢIONALĂ 2013 Ierarhia pentru admiterea la liceu, nici un elev din Caraş-Severin cu media 10

EVALUARE NAŢIONALĂ 2013 Ierarhia pentru admiterea la liceu, nici un elev din Caraş-Severin cu media 10

Andreea Avram, de la Şcoala 7 din Reşiţa (stg. lângă profesor) are cea mai mare medie FOTO facebook.com

Ministerul Educaţiei Naţionale a publicat lista rezultatelor obţinute de absolvenţii clasei a VIII-a în urma examenului de Evaluare Naţională 2013

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe site-ul admitere.edu.ro a fost afişată vineri, 5 iulie, lista absolvenţilor de clasa a VIII-a care au susţinut examenul de Evaluare Naţională 2013.

În judeţul Caraş-Severin nici un elev nu a reuşit să obţină media de admitere 10, deşi sunt elevi care au luat media 10 la Evaluarea Naţională sau elevi care au media de absolvire 10. Cea mai mare medie de admitere în judeţul Caraş-Severin este 9,97, trei elevi având această medie: Andreea Cristina Avram de la Şcoala 7 din Reşiţa,  Hrenyak Nadina-Alexia de la Şcoala 1 din Oţelu Roşu şi Rus David Andrei, de la aceiaşi şcoală. Următoarea medie, 9,95, este realizată de 5 elevi, doi dintre ei din Reşiţa, şi câte unul din Oraviţa, Oţelu Roşu şi Slatina Timiş. Ultima medie de pe podium este 9,94, medie pe care o au două eleve din Oşelu Roşu şi Caransebeş. Lipsesc însă, cu o excepţie, şcolile din Topul judeţean al liceelor, care au şi clase de gimnaziu (Traian Lalescu şi Traian Vuia), doar Traian Doda având un singur elev, pe poziţia a treia în clasamentul mediilor de admitere la liceu.

 
În ziua de vineri, 5 iulie 2013, pe site-ul admitere.edu.ro şi pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean Caraş-Severin www.isjcsa.ro, la departamentul Examene naţionale, secţiunea Admitere s-a afişat lista candidaţilor ordonată descrescător în funcţie de mediile de admitere la nivelul judeţului Constanţa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Andreea Avram de la Şcoala Nr 7 Reşiţa a obţinut 9,97 media de admitere, cea mai mare din judeţ.
citeste totul despre: