Râmnicu Vâlcea: Publicitate şi manipulare la Bibloteca Judeţeană - Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: Publicitate şi manipulare la Bibloteca Judeţeană - Adevărul la minut
Râmnicu Vâlcea: Publicitate şi manipulare la Bibloteca Judeţeană - Adevărul la minut

Principalele ştiri de azi ce pot fi citite şi în ediţia tipărită a Adevărului de Seară.

Astăzi, ora 11.30
Publicitate şi manipulare

Asociaţia ProExpert şi Centrul Europe Direct din Râmnicu Vâlcea au organizat azi un seminar pe tema „Publicitate şi manipulare”, unde trainerul Silvia Petre le-a explicat voluntarilor participanţi la Şcoala de Vară modalitatea în care publicitatea manipulează potenţialul client. Seminarul face parte din o serie mai largă de întâlniri între tinerii liceeni şi specialişti din mai multe domenii. (S.M.)

Astăzi, ora 10.00
Cursuri de drept la Şcoala de Vară

Voluntarii înscrişi la cursurile Şcolii de Vară de la Biblioteca Judeţeană au participat azi la un semniat pe teme juridice pe tema „Voluntarii întreabă, avocatul răspunde”. Tinerii liceeni s-au întâlnit cu avocatul Ghiţă Dumitru, care le-a explicat noţiuni elementare de drept. Cursurile au fost organizate de Centrul Europe Direct din cadrul Bibliotecii Judeţene Vâlcea. (S.M.)

Ieri
Autoturism în flăcări

Un autoturism Audi A 8 a luat foc, ieri, pe DN64 pe raza localităţii Orleşti. Maşina cu numărul de înmatriculare 0750-BBG era condusă de Cornel Stănescu şi a luat foc în mers, de la un scurtcircuit electric. Flăcările au fost stinse, după 15 minute de intervenţie de pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea. În incendiu s-a deteriorat instalaţia electrică a maşinii. (A.S.F.)

Ieri
Amenzi de 1000 de lei de la Poliţia Comunitară
Lucrătorii de la Poliţia Comunitară din Râmnicu Vâlcea au aplicat ieri patru amenzi în valoare totală de 1000 de lei. Potrivit reprezentanţilor PC, amenzile au fost date cetăţenilor care au staţionat cu autoturismul pe trotuarul străzii Calea Lui Traian, ori celor care vindeau fructe de pădure în parcarea din Piaţa Centrală a Municipiului. (S.M.)



Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite