Râmnicu Vâlcea: Pericol de inundaţii în judeţ - Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: Pericol de inundaţii în judeţ - Adevărul la minut
Râmnicu Vâlcea: Pericol de inundaţii în judeţ - Adevărul la minut

Principalele ştiri de azi ce pot fi citite şi în ediţia tipărită a Adevărului de Seară de azi.

ASTĂZI, ORA 07.00
Avertizare hidrologică
La posturile pluvio din judeţ s-au înregistrat, astăzi de dimineaţă, căderi de precipitaţii cu valori cuprinse între 10,01 litri pe mp, în municipiul Râmnicu Vâlcea şi 40,7 litri pe mp în localitatea Cerna. În urma precipitaţiilor nu au fost inundaţii. Pentru judeţul Vâlcea a fost emisă o avertizare hidrologică, pentru 4 – 7 august, perioadă în care pot avea loc scurgeri de ape de pe versanţi şi viituri rapide. (A.S.F.)    

Astăzi, ora 17.00
Seminar la Bibliotecă
Astăzi la Biblioteca Judeţeană Antim Ivireanul din Râmnicu Vâlcea se va desfăşura un seminar, tema principală de discuţie vizând „Proprietatea Industrială”. În această acţiune sunt implicaţi voluntarii din cadrul Centrului Europe Direct în parteneriat cu Oficiul de Stat în Invenţii şi Mărci. (M.M.)

AJUTOR
Subvenţii pentru zonele defavorizate
21 de localităţi vâlcene vor primi în această lună subvenţii pentru că au fost declarate zone defavorizate. Comunele sunt incluse în categoria defavorizate, dacă au o altitudine de peste 600 metri şi zone agricole cu pantă la peste 400 metri altitudine. Cele 21 de localităţi vor primi subvenţii în valoare de 50 - 60 euro pe hectar. (M.M.)

IERI
Amenzi de la Poliţia Comunitară
Lucrătorii serviciului de Poliţie Comunitară din Râmnicu Vâlcea au aplicat ieri 14 amenzi celor care nu au respectat legea în municipiu. Valoarea totală a amenzilor s-a ridicat la 2350 de lei, fiind sancţionaţi cei care şi-au parcat maşinile pe trotuar şi cetăţenii care au aruncat resturi din materialele de construcţie la ghenele de gunoi menajer. (S.M.)

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite