Oradea: VIDEO Campanie împotriva fraudelor electorale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: VIDEO Campanie împotriva fraudelor electorale
Oradea: VIDEO Campanie împotriva fraudelor electorale

“Votul ilegal înseamnă închisoare!”, acesta este sloganul campaniei de informare și conștientizare a populației cu privire la riscurile pe care le presupune nerespectarea legii electorale.

Procesul de votare poate începe în bune condiții, cel puțin, toate structurile Ministerului Administrației și Internelor sunt pregătite. “Conceptul de management integrat al misiunilor de menținere a ordinii publice se materializează prin constituirea unor Centre Operaționale de Comandă. În teritoriu va funcționa Centrul de Comunicare Județean. Acest centru este condus de către șeful Inspectoratului de Poliție al Județeului și coordonat de către prefect”, a spus inspectorul Alina Dinu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliției Bihor.



Pentru a stopa fraudarea alegerilor, Ministerul Administrației și Internelor a demarat o campanile de informare a cetăținilor cu privire la riscurile la care se expun. “Din fondurile ministerului au fost tipărite aproximativ 100.000 afișe și 500.000 fluturași care vor fi distribuite populației. În perioada 23 octombrie – 6 decembrie 2009 vor fi organizate acțiuni stradale în mediul urban și rural pentru a-i informa pe cetățni”, a declarat subcomisarul Ioana Indrieș, din cadrul Inspectoratului de Poliției al Județeului Bihor. Materialele informative vor fi postate la vedere și în secțiile de votare, iar în cazul în care va fi nevoie, polițiștii bihoreni vor încerca să suplimenteze numărul materialelor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite