Hoţi de doi lei le-au dat de lucru poliţiştilor bihoreni, în acest weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O bihoreancă în vârstă de 23 de ani este cercetată de către poliţişti, după ce a furat o pereche de pantofi, în valoare de 49 de lei, dintr-un magazin din centrul oraşului Oradea. Un sătmărean care a zgâriat o maşină parcată pe o stradă din Oradea este, de asemenea, cercetat pentru distrugere.  

Tânăra, în vârstă de 23 de ani, din comuna bihoreană Nojorid, este suspectată că, vineri, la amiază, ar fi sustras dintr-un magazin din centrul oraşului Oradea o pereche de pantofi în valoare de 49 de lei. "Prejudiciul a fost recuperat, iar cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale", a spus Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor

 A zgâriat o maşină

Un sătmărean în vârstă de 45 de ani, din comuna Lazuri, judeţul Satu Mare, este cercetat pentru distrugere, după ce sâmbătă ar fi zgâriat caroseria unui autoturism, provocând un prejudiciu de 200 de lei.

Fier vechi

Tot în acest weekend, agenţii orădeni de siguranţă publică şi patrulare au prins şi doi orădeni, în vârstă de 19 şi 21 de ani, suspectaţi că ar fi sustras peste 100 de kilograme de fier vechi, din curtea unui imobil din Oradea.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite