Oradea: Obiectivul FC Bihor, victoria în partida de sâmbătă cu Minerul Lupeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Obiectivul FC Bihor, victoria în partida de sâmbătă cu Minerul Lupeni
Oradea: Obiectivul FC Bihor, victoria în partida de sâmbătă cu Minerul Lupeni

“Depinde numai de noi dacă meciul cu Minerul Lupeni va fi unul greu sau unul ușor” a spus astăzi Ioan Petcu, principalul lui FC Bihor.

Sâmbătă dimineață, stadionul Iuliu Bodola va fi gazda întâlnirii dintre FC Bihor și Minerul Lupeni. “Ne așteaptă meciuri grele deși ne vom lupta cu echipe aflate în partea de jos a clasamentului. Își vor vinde scump pielea și sunt convins că minerii se vor cantona în propria jumătate și vor practica un joc distructiv. Au pierdut meciurile din deplasare la diferență mică, un gol”, a spus la conferința de presă de astăzi, antrenorul Ioan Petcu.

“Ne confrontăm în permanență cu cinci-șase probleme”

În partida de sâmbătă nu vor evolua Muscă și Lupașcu, accidentați și Bucur, suspendat pentru cumul de cartonașe. “Bundea și Dianu vor fi în lot, dar nu ca titulari. Sunt în urmă cu pregătirea. Dacă vor fi introduși, asta se va întâmpla abia din repriza a II-a”, a declarat antrenorilor roș-albaștrilor care se va baza și pe aportul juniorilor Andor și Molnar. În partida cu Minerul Lupeni, buturile lui FC Bihor vor fi apărate de Pascal a cărui evoluție în meciul cu CS Otopeni l-a mulțumit pe principalul orădean. “Nu ne putem permite experimente. Am fi promovat tinerii dacă situația din clasament era alta. Până la finalul turului vrem să ajungem la 0 puncte în clasamentul adevărului”, a spus Ioan Petcu.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite