Oradea: Căutat pentru furt și tâlhărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Căutat pentru furt și tâlhărie
Oradea: Căutat pentru furt și tâlhărie

Bărbatul a pătruns prin efracție în casa unei familii din Uileacu de Criș și a furat suma de 230 lei. A fost surprins de către proprietar, pe care l-a amenințat, prinzându-l de gât. Tânărul este căutat acum de oamenii legii.

În acest moment, orădeanul în vârstă de 25 ani nu este de găsit. După ce a dat lovituri peste lovituri prin aceeași metodă, tânărul s-a făcut nevăzut. În primăvara acestui an, tânărul a pătruns prin efracție într-o locuință din localitatea Chistag de unde a reușit să sustragă bijuterii și un aparat foto digital provocând un prejudiciu de 2000 lei.

La data de 3 mai, același bărbat dădea lovitura în Uileacu de Criș. În timp ce își umplea buzunarele cu 230 lei, bărbatul a fost surpins de proprietar. Pentru a-și asigura scăparea, l-a prins de gât pe acesta, apoi a fugit. „Inculpatul este recidivist, având un rest de pedeapsă de executat de 465 zile. A fost trimis în judecată în lipsă, fiind dat în urmărire generală”, spune purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, procurorul Dorel Moțiu.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite