O femeie a fost tâlhărită de un pachet de şerveţele, în plină stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a juns la spital Foto: Adrian Obreja
Femeia a juns la spital Foto: Adrian Obreja

Victima a ajuns la spital după ce a fost bătută fără milă, iar hoţul s-a ales cu doar un pachet de şerveţele şi o pereche de chei. Poliţiştii îl caută în continuare pe suspect.

Mariana Băbuţă, în vârstă de 57 de ani, din Galaţi, a trecut aseară prin clipe de coşmar când un individ s-a apropiat de ea şi a început s-o lovească cu pumnii. După ce femeia a căzut secerată la pământ, hoţul i-a furat pachetul de şerveţele din buzunar şi o pereche de chei, tot ce avea la ea. Cu ultimele puteri, aceasta a strigat după ajutor, iar câţiva trecători au chemat ambulanţa.

„Era un tânăr de vreo 17 – 18 ani, slăbuţ. S-a desprins dintr-un grup, a venit lângă mine şi mi-a dat cu pumnul în faţă. Eram în zona garajelor de lângă ANL-uri, în Micro 13. Mi-a mai dat un pumn după care mi-a furat şerveţelele şi cheile. Atât. Nu aveam bani la mine”, spune Mariana Băbuţă.
 
Victima se află acum internată în secţia de ORL a Spitalului Judeţean.
 
„O doamnă care credea că-şi poate plimba căţelul liniştită s-a înşelat. S-a ales cu un traumatism ocular şi cu fractură de piramidă nazală după ce a primit doi pumni în faţă de la un puşti. Credea că oamenii care-şi plimbă căţeii sunt plini de bani. Din păcate trăim o realitate din ce în ce mai violentă şi suntem din ce în ce mai puţin apăraţi”, spune Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi.
 
Suspectul nu a fost reţinut nici până acum, iar poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz.
 
„Poliţiştii Secţiei 4 fac cercetări în cauză pentru identificarea agresorului”, spune Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite