Doi escroci de Bucureşti, căutaţi în toată ţara, au căzut în plasa poliţiştilor

Doi escroci de Bucureşti, căutaţi în toată ţara, au căzut în plasa poliţiştilor

Marcel Nuţu şi Petre Virgil Pană, autorii escrocheriilor, erau căutaţi în mai multe judeţe

Marcel Nuţu şi Petre Virgil Pană au dat ţepe în mai multe judeţe, păcălindu-i pe pensionari prin metoda „lozul". Au înşelat vârstnici din Bucureşti, Brăila, Galaţi, Tecuci, Constanţa, Focşani şi alte oraşe. Operau lângă CEC-uri şi îşi schimbau fizinomia după fiecare „ţeapă", ca să-i ducă în eroare pe anchetatori.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marcel Nuţu, în vârstă de 56 de ani, şi complicele său mai tânăr, Petre Virgil Pană, de 28 de ani, au fost prinşi în flagrant, în timp ce-şi căutau o nouă victimă, în preajma agenţiei CEC de pe B-dul Independenţei din Brăila. Probele zdrobitoare adunate de către poliţiştii brăileni au dus, în final, la arestarea celor doi, pentru înşelăciune.

„În borseta unuia dintre ei, a fost găsită suma de 3.500 de euro, o pereche de ochelari de soare, o carte de mărimea unei bancnote, două sacoşe identice - bunuri folosite pentru a induce persoanele vârsnice în eroare. Au fost depistaţi în zona agenţiei CEC. S-a probat faptul că, în aprilie 2009 şi iunie 2010 au comis două înşelăciuni în dauna a doi pensionari, producând un prejudiciu de 20.000 de lei", a precizat comisar şef Ionel Iorga, şef Birou Investigaţii Criminale în cadrul Poliţiei Municipiului Brăila.

Vezi aici pentru ce infracţiuni au fost reţinuţi cei doi escroci


citeste totul despre: