Craiova: Neţoiu este gata să se alăture lui Solomon la noua echipă a Craiovei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Neţoiu este gata să se alăture lui Solomon la noua echipă a Craiovei
Craiova: Neţoiu este gata să se alăture lui Solomon la noua echipă a Craiovei

După ce Adrian Mititelu a semnat asocierea cu Consiliul Local Drobeta Turnu Severin şi va muta Universitatea Craiova în oraşul de pe malul Dunării, primarul Antonie Solomon a reacţionat.

Edidul-şef al Băniei a afirmat că va face altă echipă la Craiova, dacă Ştiinţa se mută din oraş. De partea lui Solomon s-a declarat fostul finanţator al Universităţii, Gigi Neţoiu. „Dacă Solomon îşi face echipă la Craiova, vin alături de el cu cea mai mare plăcere. Mititelu se comportă ca Zambon“, a spus fostul acţionar de la Dinamo.

Foştii jucători ai Universităţii din perioada Craiova Maxima sunt dezamăgiţi de situaţie, dar spun că Mititelu e cel care decide la echipă. „Regret că echipa va pleca. dar astea sunt vremurile. Universitatea nu mai este demult o echipă a oraşului, ci o societate privată, iar patronul este cel care decide ce face cu echipa“, a spus fostul atacant Rodion Cămătaru (foto jos).

image



Îmi pare rău că pleacă, dar asta este. E afacerea lui Mititelu, moşia lui, face ce vrea cu ea“, a afirmat şi Nae Tilihoi.

În schimb, Ilie Balaci îl atacă pe primarul Craiovei. „Solomon să nu uite că oraşul Craiova este cunoscut în Europa datorită echipei de fotbal. Lumea moare de foame în oraş, iar el visează la o altă echipă“, a spus Balaci (foto jos), conform prosport.ro.

image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite