Craiova: Un biciclist de 63 de ani a murit după ce a fost lovit de o maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 63 de ani din comuna Amărăştii de Jos a murit ieri, după ce a fost lovit cu maşina de un consătean de 29 de ani. Din primele cercetări, bicilistul nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers pentru a efectua depăşirea unui pieton.

Accidentul a avut loc ieri, în jurul orei 10.30, în comuna Amărăştii de Jos, pe D.J. 542.  T. Cătălin, de 29 de ani, din comună, în timp ce conducea un autoturism l-a accidentat pe A. Ion, 63 ani, care se deplasa pe bicicletă şi care nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers pentru a efectua depăşirea unui pieton.

Din accident a rezultat decesul bătrânului, şoferului fiindu-i întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile legale.

Poliţiştii recomandă conducătorilor de mopede şi bicicliştilor să poarte în permanenţă cască de protecţie şi vestă reflectorizantă, să doteze mopedul cu oglinzi retrovizoare, să verifice starea tehnică şi funcţionarea sistemului de iluminare, să se asigure temeinic la schimbare direcţie de mers şi să nu folosească telefonul mobil în timp ce conduc.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite