Craiova: Regulamentul de spart străzile şi trotuarele, pe masa consilierilor locali

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe ordinea de zi a următoarei şedinţei a Consiliului Local Craiova, edilii au introdus un regulament „privind normele pentru lucrările tehnico-edilitare care se execută pe domeniul public şi privat al municipiului Craiova“.

Viceprimarii Băniei anunţau în urmă cu trei săptămâni că vor propune un regulament de spart străzile şi trotuarele pentru a ştii exact cât timp este nevoie pentru ca o regie sau o firmă privată să execute o lucrarea pe domeniul public. Practic, în funcţie de felul lucrării, primăria vrea să ştie timpii necesari pentru înlocuirea unei conducte de apă, a unui cablaj electric sau a unei ţevi de gaze.

Anunţul a fost făcut după ce firmele care lucrau pe strada Amaradia au solicitat municipalităţii să le acorde încă o săptămână de păsuire pentru a finaliza lucrările. Primăria a fost nevoită să facă acest lucru, autorizaţia de spargere fiind dată până la data de 25 mai.

Pe ordinea de zi a şedinţei de joi, consilierii vor avea în faţă proiectul cu pricina, al cărui regulament se întinde pe 28 de pagini. Proiectul conţine şi cereri tip pe care firmele care execută lucrări trebuie să le completeze atunci când solicită autorizaţie de spargere.

Citeşte şi:

Craiova: Primăria vrea regulament de spart străzile pentru furnizorii de utilităţi. Pe strada Amaradia se mai lucrează până la 13 mai

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite