Craiova: Team managerul Ştiinţei, lăsat cu buza umflată de Carrefour

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania franceză a renunţat la hectarele oferite de Silvian Cristescu, team managerul Universităţii Craiova, din cauza unor litigii existente pe teren.

Citeşte şi:

Carrefour îşi deschide hipermarket în Bănie

Grupul francez s-a reorientat spre un alt teren situat la marginea Craiovei, după cartierul Plaiul Vulcăneşti. „Din păcate cei de la Carrefour nu au mai cumpărat de la mine. Aş fi vrut să fie aşa, dar pe terenul meu sunt în continuare litigii”, a declarat azi pentru „Adevărul” Cristescu. Iniţial, Carrefour îşi exprimase intenţia de a construi un hipermarket pe terenurile staţiunii Şimnic, acolo unde Silvian Cristescu deţine peste 30 de hectare de pământ.

Pentru hectarele lui Cristescu, care a cumpărat suprafaţa de la două persoane puse în posesie de Comisia Locală de Aplicare a Legilor Fondului Funciar din Şimnicu de Sus, se bate însă şi Staţiunea de Cercetare Şimnic, care a contestat în instanţă retrocedarea în natură a terenurilor.
Grupul francez a inaugurat pe 10 iunie un supermarket de tip Carrefour Market în centrul „Palladine” situat în centrul Craiovei, o investiţie de două milioane euro.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite