A câştigat deja Steaua meciul cu Craiova? Oltenii riscă neprogramarea pentru o datorie de 50.000 de euro!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Mititelu are de plătit o datorie de 50.000 de euro către FC Caracal, în schimbul transferului lui Sorin Răducu în Bănie. În cazul în care această sumă nu se achită până maine, meciul cu Steaua nu se mai joacă.

„Craiova avea de achitat o tranşă de 15.000 de euro până pe 15 decembrie, dar nu ne-a intrat niciun ban în cont atunci. Restul din banii pentru Răducu trebuiau să ne fie daţi acum. N-am văzut niciun ban! Craiova spune că a încercat să ne plătească, însă a trimis banii într-un cont greşit! Nu au nimerit nici măcar banca! Noi avem cont la o altă bancă faţă de cea la care susţin ei că au făcut plata. Dacă nu primim dovada că totul e OK până mâine, meciul cu Steaua nu se mai joacă! Comisia pentru statutul jucătorului a stabilit termenul de plată, nu noi, iar decizia e definitvă şi executorie”, a declarat pentru www.sport.ro preşedintele celor de la FC Caracal, Jean Niţulescu.

Daca Adrian Mititelu nu face rost de aceşti bani, Steaua ar putea câştiga un nou meci la „masa verde”, după celebrul caz „Bricheta” din 2008. Ultimul rezultat decis la comisii în Liga I vine tot dintr-o partidă a Rapidului. Acum un an, Rapid - Timişoara, 1-0 pe teren, a fost răsturnat în favoarea oaspeţilor după ce bănaţenii au contestat dreptul de joc al lui Dacian Varga şi Tibi Bălan, mai menţionează sursa citată.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite