Şoferul mort este poliţist din Argeş. Ciocnirea a avut loc în vârf de pantă, iar maşina ucigaşă a venit de pe contrasens

Şoferul mort este poliţist din Argeş. Ciocnirea a avut loc în vârf de pantă, iar maşina ucigaşă a venit de pe contrasens

A fost necesară intervenţia SMURD

Accidentul mortal de la Mihai Viteazu a avut loc pe DN 22 Constanţa – Tulcea, într-un vârf de pantă cu linie continuă, unde se face ramificaţie spre viile satului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vizibilitatea în acel punct al şoselei este foarte scăzută, astfel că Dacia înmatriculată în Argeş, care circula regulamentar spre Tulcea împreună cu altă maşină de Argeş, a fost surprins de apariţia unui Espero de Constanţa, care a pătruns pe contrasens.

Accident extrem de grav la Mihai Viteazu: doi morţi şi opt răniţi, printre care tineri şi copii

Cele două maşini s-au ciocnit violent. Espero s-a răsturnat şi a rămas pe carosabil, iar Dacia a fost distrusă complet pe partea stângă. Martorii descriu cum portiera stângă a Daciei a ajuns pe partea dreaptă.

Opt ambulanţe din două judeţe pentru răniţii de la Mihai Viteazu. Ambulanţa de Tulcea tocmai se întorcea de la alt caz

După cum s-a produs accidentul, vinovat este şoferul autoturismului Daewoo Espero, care venea spre Constanţa. Acesta fie a adormit, fie a depăşit neregulamentar încălcând linia continuă. Bărbatul este din Năvodari.

Şoferul mort este un poliţist din Argeş. 

citeste totul despre: