Constanta.adevarul.ro are o nouă faţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
constanta.adevarul.ro, un site unde afli informaţii în timp real
constanta.adevarul.ro, un site unde afli informaţii în timp real

Cele 39 de pagini locale ale site-ului www.adevarul.ro au fost relansate ieri. Este vorba, în primul rând, de o schimbare de design, care permite cititorului să acceseze mai uşor articolele din secţiunea locală.

Cititorii pot găsi mai multe informaţii utile, un conţinut bogat de ştiri şi mai multe galerii foto şi video.

În plus, în cazul unui eveniment de ultimă oră petrecut în oraşul nostru, în secţiunea Multimedia, cititorii vor avea la dispoziţie înregistrări video şi audio de la faţa locului.

constanta.adevarul.ro este cel mai important furnizor de informaţii locale. Vizitatorii pot găsi aici toate ştirile relevante pentru oraş, conţinutul editorial fiind permanent schimbat de echipa de redactori Adevărul de Seară Constanţa.

Adevarul.ro, în top

Site-ul www.adevarul.ro este pe primul loc în topul celor mai accesate siteuri de ştiri generale, urmat de www.stirileprotv.ro şi www.a1.ro.  Potrivit analizelor Studiului de Audienţă şi Trafic Internet (SATI), www.adevarul.ro este a fost vizitat în luna octombrie, de 1.614.557 clienţi unici, fiind înregistrate aproximativ 16 milioane de afişări. Din totalul vizitatorilor unici ai siteului, 40% accesează conţinutul paginilor locale. De altfel, ponderea materialelor din paginile locale în www-adevarul.ro este, în acest moment, de 37%.

Record local - 165.605 de afişări într-o săptămână

Site-ul constanta.adevarul.ro are, în medie, 60.000 de afişări săptămânal, din care 50.000 sunt unici. Săptămâna precedentă, redacţia Adevărul de Seară a cumulat 49.044 de afişari, iar în perioada 8 noiembrie - 14 noiembrie site-ul a fost accesat de 59.423 de ori. În luna iulie, constanta.adevarul.ro a avut un record săptămânal de 165.605 de afişări.

Cel mai citit articol din săptămâna în curs a fost „Premieră - compania Romtelecom trimisă în judecată pentru uciderea din culpă a unei copile de 13 ani“, care a fost accesat de peste 16.000 de ori, precum şi „Romtelecom riscă o amendă de 2 milioane de lei pentru ucidere din culpă“, cu 4.366 de afişări.

Articolul „Un şmecher cu BMW X3 a făcut praf cinci maşini şi a ucis un taximetrist FOTO“ a adunat 1.790 de afişari, iar „Noaptea vrăjilor şi a strigoilor“ a cumulat 1.522 de afişari. În săptămânile precedente, „Astăzi este ziua preşedintelui Traian Băsescu / Familia şi apropiaţii de la Constanţa îi transmit gânduri bune“ a adunat 6.700 de afişări, „Cum să-ţi pui un dinte în mai puţin de o oră VIDEO“ are 3.588 de afişări, iar articolul „A scăpat de malpraxis falsificând fişa de internare după moartea pacientului“ a strâns 3.969 de afişări.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite