Constanţa: Petrecere de tango argentinian la Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şcoala de tango argentinian Tango Mágico are pregătite mai multe surpize
Şcoala de tango argentinian Tango Mágico are pregătite mai multe surpize

Sâmbătă, 12 decembrie, şcoala de tango argentinian Tango Mágico organizează prima mil¬onga (petrecere cu muzică de tango) din Constanţa, pentru a sărbători inaugurarea şcolii.

Petrecerea va începe la ora 21.00 la Restaurantul Chevalet din staţiunea Mamaia, nvitaţia fiind valabilă pentru toţi cei interesaţi, dansatori şi/sau consumatori de preparate culinare internaţionale, băuturi fine şi arte frumoase, mai ales cu specific argentinian. Intrarea la milonga costă 25 de lei, în acest preţ fiind incluse surprize culinare, dansante şi nu numai.

Tango Mágico s-a deschis la Constanţa la 4 noiembrie, sediul fiind la Tomis Dance Studio. În fiecare miercuri de la ora 18.45 şi vineri de la ora 19.30, şcoala organizează cursuri de tango argentinian pentru începători. Lecţia de vineri este urmată de practica, trei ore de dans în care pasionaţii sunt invitaţi să exerseze cele învăţate şi să pună în practică propriile idei în ce priveşte tangoul.

Milonga de sâmbătă, la care sunt aşteptaţi şi dansatori din alte oraşe ale ţării, în principal din Bucureşti, reprezintă primul pas din demersul şcolii Tango Mágico de susţinere, promovare şi extindere a comunităţii româneşti de tango argentinian. Acest demers va continua cu organizarea de noi petreceri, ateliere, festivaluri şi alte evenimente de tango, menite să aducă un nou suflu în viaţa artistică şi culturală a Constanţei şi să ofere fiecăruia oportunitatea de a experimenta această formă de manifestare artistică sau socială.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite