Cum a fost sancţionat şoferul care a parcat maşina şefului IPJ Cluj pe loc interzis

Cum a fost sancţionat şoferul care a parcat maşina şefului IPJ Cluj pe loc interzis

Maşina de serviciu a şefului IPJ Cluj FOTO stiridecluj.ro

Maşina de serviciu a şefului IPJ Cluj era fotografiată, pe 3 mai, parcată într-o staţie de autobuz de jurnaliştii stiridecluj.ro. Reprezentanţii poliţiei declarau la acea oră că s-au dispus verificări.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Persoana care a condus la acel moment autoturismul de serviciu a fost sancţionată, conform Hotărârii nr.725/2015 referitoare la acordarea recompenselor şi răspunderea disciplinară a poliţiştilor, cu atenţionare scrisă“, a declarat, pentru „Adevărul“, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan.

Maşina de serviciu a comisarului şef al IPJ Cluj, Ciprian Miron, fusese surprinsă de jurnaliştii stiridecluj.ro parcată miercuri, 3 mai, într-o staţie de autobuz în faţa magazinului Central. Surse ale publicaţiei online aminteau că comisarul şef are obiceiul să-şi bea cafeaua într-un local din respectivul magazinul.

La începutul lunii, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj declarase că la volanul maşinii se afla, în aceel moment, şoferul comisarului şef, care ducea corespondenţa la poştă, şi că se dispuseseră deja verificări.

Conducerea inspectoratului dezaprobă, în mod ferm, astfel de comportamente în trafic, mai afirmă purtătorul de cuvânt al IPJ, pentru „Adevărul“.

Mai puteţi citi:

Clujul, campion la dosare cu autor necunoscut. Şeful IPJ: „Nu ştiu exact cât câştigă un agent de circulaţie începător. Dacă oamenii vin la serviciu, cred că-i ok“

 

citeste totul despre: