Călăraşi: De 1 martie, mega-show la inaugurarea Caffe Cinema 3D

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar de ziua mărţişorului peste 3.000 de persoane sunt aşteptate la un spectacol impresionant. La Orizont va fi oprită circulaţia, iar evenimentul va începe în jurul orei 14.00. Renumitul cântăreţ de hip-hop, Puya,  este invitatul special care va încinge atmosfera.

Trupe renumite din Bucureşti, ministrul culturii, Kelemen Hunor, oficiali călărăşeni şi mii de invitaţi vor participa la deschiderea celui mai modern cinematograf care a existat vreodată la Călăraşi.

Regia Autonomă de Distribuţie şi Exploatare a Filmelor(RADEF) România a gândit proiectul pentru toate categoriile de vârstă şi doreşte să realizeze o inaugurare cu fast pentru cetăţeni. Aceştia au mărturisit că doresc ca acest eveniment să fie exclusiv pentru oameni şi nu pentru partide politice sau oficiali.

Artişti, unul şi unul

Inaugurarera va avea loc pe 1 martie, în jurul orei 14.00. Circulaţia va fi închisă şi organizatorii speră să participe aproximativ 3.000 de persoane. „Va exista o amenajare foarte frumoasă şi vor cânta Ro-Mania, Dor, Mix Band, iar surpriza serii va fi artistul Puya“, a declarat Marius Iuraşcu, director RADEF.  

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite