VIDEO Accident între Smeeni si Brădeanu. O maşină condusă de o femeie a ajuns într-un canal de irigaţii

VIDEO Accident între Smeeni si Brădeanu. O maşină condusă de o femeie a ajuns într-un canal de irigaţii

Foto smeeni.com

Un eveniment rutier soldat cu rănirea uşoară a unei femei din localitatea Brădeanu a avut loc, joi după-amiază, pe Drumul Judeţean 203D, ce leagă localitatea Smeeni de Brădeanu. Un autoturism Skoda Fabia, la volanul căreia se afla o femeie de aproximativ 40 de ani, s-a răsturnat într-un canal aflat lângă şosea. Summary

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Femeia se deplasa din direcţia Brădeanu către Smeeni, moment în care ar fi pierdut controlul direcţiei, încercând sa evite o groapă aflată pe acest sector de drum.
 
Aflată singură în maşină, femeia a scăpat doar cu câteva răni uşoare, fiind salvată de centură şi de airbag-urile maşinii. Martoră la întreaga scenă a fost consateancă a şoferiţei, aflata în alt autoturism. Aceasta a fost cea care a sărit in ajutorul femeii scoţând-o din maşina si tot ea a anunţat autorităţile despre accident.
 
Şoferiţa a fost transportata de un echipaj al Ambulanţei, la Unitatea de primiri Urgente a Spitalului Judeţean Buzău pentru îngrijiri medicale de specialitate, iar poliţiştii Secţiei 13 de Poliţie rurală Smeeni au început cercetările pentru a stabili exact împrejurările în care a avut loc evenimentul rutier.
 
 
 
citeste totul despre: