VIDEO Şofer din Buzău, prins de radar gonind prin oraş ca pe autostradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Buzoianul circula cu 120 de kilometri pe oră
Buzoianul circula cu 120 de kilometri pe oră

Poliţiştii buzoieni au reţinut duminică permisul auto al unui buzoian care, în ciuda vârstei nu tocmai fragede, a dat dovadă de un teribilism ieşit din comun. Acesta gonea cu 120 de kilometri pe oră în oraş, unde limita este de 50 de kilometri pe oră.

Bărbatul de 58 de ani, din Buzău, a fost filmat de radarul poliţiei pe strada Transilvaniei, la intrarea în oraş dinspre Braşov. Acesta a rămas pieton pentru următoarele 90 de zile. Alţi 19 şoferi au rămas duminică fără premise, pentru exces de viteză pe drumurile din judeţul Buzău.
 
În perioada 16 – 22 aprilie a.c., Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău a organizat o amplă acţiune pentru combaterea excesului de viteză şi prevenirea accidentelor ce se pot produce pe acest fond.

Aparatele radar au fost amplasate pe principalele drumuri naţionale, dar şi pe artere de circulaţie unde s-au produs frecvent evenimente rutiere, inclusiv pe raza municipiilor Buzău şi Rm. Sărat şi au înregistrat 774 de autovehicule ce au rulat cu viteze mai mari decât limita maximă admisă atât în localităţi, cât şi în afara localităţilor.

Poliţiştii rutieri vor continua acţiunile de acest gen, întrucât viteza neadaptată condiţiilor de drum reprezintă una dintre principalele cauze ale accidentelor grave produse în primul trimestru al acestui an pe raza judeţului Buzău.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite