Braşov: 28 de camere video supravegheau dealerul auto jefuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: 28 de camere video supravegheau dealerul auto jefuit
Braşov: 28 de camere video supravegheau dealerul auto jefuit

Imaginile nu pot fi date publicităţii întrucât conducerea showroom-ului afirmă că ele au un caracter confidenţial. Filmările se află deja în posesia poliţiştilor care, în baza lor, încearcă să-i identifice pe suspecţi.

Imaginile surprinse de cele 28 camere de luat vederi amplasate în interiorul şi exteriorul clădirii ca şi înregistrările electronice ale sistemelor de securitate şi alarmare sunt puse la dispoziţia organelor de anchetă şi urmărire penală ca şi a societatilor specializate care asigură securitatea la sediul nostru, astfel încât aceste informaţii au un caracter confidenţial”, se precizează într-un comunicat emis de conducerea dealerului auto.
Cei 55.000 de lei care au fost sustraşi din casierie reprezentau încasările din ultima zi lucrătoare. În afara banilor, hoţii nu au furat nimic. Oamenii legii au de gând să verifice şi modul în care societate a păstrat banii. Ancheta urmează să stabilească dacă, potrivit legislaţiei în vigoare, banii trebuiau depozitaţi în casierie sau la bancă.


Mai multe amănunte despre jaful din showroom găsiţi aici:

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite