Patronul unui local şi patru barmani, cercetaţi pentru proxenetism. Serviciile fetelor plătite pe post de consumaţie la bar

Patronul unui local şi patru barmani, cercetaţi pentru proxenetism. Serviciile fetelor plătite pe post de consumaţie la bar

Suspecţii au fost propuşi la arestare, dar magistraţii au decis că pot fi cercetaţi în libertate. FOTObrasovtv.com

Potrivit procurorilor DIICOT, angajatele localului se prostituau, iar clienţii plăteau serviciile sub formă de consumaţie la bar. Procurorii l-au reţinut pe proprietarul localului, dar şi pe alţi patru barmani, însă judecătorii au decis că pot fi cercetaţi în libertate.

Radu Bujdoiu, patronul unui club de streaptease şi patru barman ai aceluiaşi local au fost reţinutţi ieri de procurori sub acuzaţia de constituire de grup infracţional organizat şi proxenetism. Potrivit anchetatorilor angajatele localului se prostituau, iar clienţii plăteau serviciile prin consumaţia la bar. Primeau chiar şi bon fiscal.

 „Practic, era înlesnită practicarea prostituţiei de către tinerele angajate. Până la începutul anului 2016, serviciile sexuale prestate în încăperi special amenajate, în incinta clubului, erau achitate direct firmei respective. Uneori, şi chiar au fost găsite facturi la percheziţii, facturi de decontare întocmite de alte societăţi comerciale pentru servicii de hostessing. Ulterior anului 2016, clienţii care doreau să întreţină raporturi sexual cu angajate plăteau o anumită sumă, de minim 400 de lei, mascată în consumaţie. Apoi, sumele de bani pentru servicii sexuale erau achitate direct persoanelor de sex feminine. Evidenţa timpului petrecut în camerele special amenajate era ţinută de angajaţii localului. Ulterior, ei primeau un anumit procent din încasări. Anterior, fetele primeau 20% -25% din încasările clubului“, a explicat pentru BrasovTV.com, şeful D.I.I.C.O.T. Braşov, Cătălin Borcoman.

Potrivit anchetorilor suspecţii au câştigat din prostituţie 500.000 de euro. Cei cinci suspecţi au fost propuşi pentru arestare, dar magistraţii Tribunalului Braşov au decis că pot fi cercetaţi în libertate. 

citeste totul despre: