Exhibiţionist în centrul Braşovului!!! Cine îl recunoaşte?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat trecut de prima tinereţe a fost surprins astăzi de un cititor al cotidianului nostru, în timp ce s-a dezbrăcat în costumul lui Adam în faţa a două feţiţe. Grozăvia a avut loc pe Dealul Melcilor, la orele prânzului.

Robert Lazăr povesteşte pe blogul lui întreaga poveste şocantă chiar şi pentru un adult. Unde mai pui că li s-a întâmplat unor puştoaice aflate la plimbare în zonă. Toată întâmplarea a avut loc lângă rezervorul de apă din apropierea străzii Dobrogeanu Gherea.

image

„La un moment dat, au urcat două fetiţe de 13-14 ani pe deal. Îşi făceau poze. Din iarbă a ieşit un bărbat în chiloţi, s-a dus lângă ele, le-a dat un aparat foto, şi-a dat chiloţii jos după care le-a rugat să îi facă poze dezbrăcat. Am reuşit să surprind şi eu cu aparatul foto momentele, cu zoom maxim şi puţin tremurate", spune braşoveanul.

image

Fetele, probabil prea speriate de întreaga întâmplare, nici nu au avut putere să fugă de la faţa locului „Au luat aparatul, i-au făcut o poză, i l-au dat înapoi şi abia apoi au plecat de acolo. Nu au fugit, dar mersul lor era destul de alert. Eu am anunţat poliţia comunitară, băieţii au fost super rapizi, spre deosebire de altă dată şi împreună cu ei am cercetat tot dealul, până spre str. Carpaţilor, spre Judeţean. Nu l-am găsit pe nicăieri", a declarat Robert Lazăr, pentru Adevărul de Seară.

image

Dacă îl recunoaşte cineva este rugat să anunţe la Biroul de Ordine Publică nr.4. Nr de telefon: 0368/ 457 016 sau 0728 / 289 665 sau 0268 / 541 703

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite